Augustus 2021

De afgelopen maanden heb ik me gestort op het maken van portretten van mensen. Hieronder zie je een kleine greep uit de geportretteerde personen die ik openbaar mocht plaatsen.

Naast alle portretten van mensen maak ik ook portretten van alle soorten huisdieren. Hierover kun je in het kopje stenen in opdracht verder lezen hoe ik te werk ga.

Kijk voor een kleine greep inmiddels in opdracht gemaakte stenen van paarden, vogels, konijnen, katten in de map beschilderde stenen. Hierin staan overigens ook stenen met andere onderwerpen. Voor interesse, prijsopgave en beschikbaarheid kun je me een bericht sturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s